تابلوهای هوشمند BMS
تابلو برق هوشمند چیست و چه کارایی دارد؟
تابلو برق هوشمند، راه حلی ساده و متصل به اترنت است که برای مدیریت آسان توزیع برق به کار می رود. از طریق این وسیله شما می توانید مستقیما از میزان مصرف انرژی تجهیزات الکترونیک خود مطلع شده و از طریق تلفن همراه یا رایانه شخصی وضعیت سیستم الکتریکی ساختمان خود را بررسی کنید.
شما می توانید با توجه به مقدار آمپر هر واحد در ساختمان، تابلو برق مناسب را تهیه کنید. معمولا برای ساختمان های کوچک برق تک فاز و برای ساختمان های بزرگ و تجاری از برق سه فاز تعلق می گیرد؛ بنابراین در ساختمان های مسکونی برق از تابلو مشاعات به وسیله سه رشته سیم به تابلو برق متصل می شود.
بعد از وارد کردن سیم به داخل تابلو برق، ابتدا آن را به کلید مینیاتوری و سپس به کلید محافظ جان و سایر کلیدها متصل کنید. کلیدهای مینیاتوری در تابلو برق هوشمند دو دسته هستند که شامل کلیدهای مورد نیاز برق کار و برق انبار و کلیدهای مینیاتوری هوشمند است.
در تابلو برق هوشمند، مینیاتوری ها به رله متصل می شود؛ هر رله با شش کلید مینیاتوری فازبندی شده و قابلیت کنترل دستی دارد. عملکرد این تابلو به گونه ای است که برق از کلید مینیاتوری به رله و سپس به ترمینال ها کشیده می شو.
قطعات مورد نیاز برای تابلو چیست؟
قطعات تابلو برق هوشمند عبارتند از کلیدهای مینیاتوری، منبع تغذیه، رله ها، محافظ جان، کابل ها، آمپلی فایر، شمش های مینیاتوری ارت و نول. البته توجه داشته باشید که تجهیزات هر تابلو برق بر اساس تعداد سرخط ها تعیین می شود.
مزایا هوشمند سازی تابلو های برق چیست؟
- امکان کنترل تابلو برق هوشمند از راه دور
- کاهش مصرف انرژی
- صرفه جویی در مصرف برق
- کنترل آسان سیستم های روشنایی، گرمایشی، سرمایشی و وسایل الکتریکی
- افزایش امنیت ساختمان
- کاهش خطر آتش سوزی
- افزایش طول عمر وسایل الکتریکی
- امکان خاموش و روشن کردن کنتاکتورها
- اعلام قطعی تابلو برق از طریق تلفن